PRODUK
Produk codi merupakan makanan berkhasiat bersiri yang telah dipatenkan, ia dihasilkan dari cordycerps tertinggi iaitu cendawan berharga yang ditemui dari China pada 1500 tahun yang lalu. Ia dibangunkan dengan menggabungkan pergetahuan terdahulu dan bioteknologi terkini, supaya kami dapat menawarkan produk kesihatan yang terbaik.

 

 

CODI BELLE

Minuman Anti-Penuaan Campuran Beri dengan Collagen dan Cordyceps

CODI BELLE merupakan minuman kolagen yang membantu mengembalikan keremajaan dari segi luaran dan dalaman badan anda. Minuman berkhasiat ini mengandungi formulasi berry, ekstraksi epal, Manjakani, Pueraria lobata dan Inulin, dan diperkayakan dengan Marin kolagen 500 Dalton dengan Cordyceps untuk pemulihan keremajaan anda. Codi Belle adalah produk eklusif anda supaya kelihatan sihat dan cantik berseri saban hari!

 

1. Apakah itu Codi Belle?

Codi Belle adalah minuman campuran berry yang baik untuk mengembalikan keremajaan dari segi luar dan dalaman badan anda. Formulasi Codi Belle adalah minuman berry berkhasiat yang diformulasi dengan ekstrak epal, Manjakani (Quercus infectoria), Pueraria lobata, inulin dan diperkayakan dengan Kolagen laut dan juga Cordyceps untuk pemulihan harian. Codi Belle adalah produk eksklusif untuk anda supaya kelihatan sihat, cantik dan berseri saban hari.

   
2. Kenapa pilih Codi Belle?

Codi Belle diformulasikan dengan Kolagen Laut yang bersaiz kecil (hanya 500 Dalton) yang membolehkan penyerapan yang lebih cepat oleh badan. Codi Belle juga mengandungi herba yang berharga seperti Ekstrak Cordyceps Terkultur, Ekstrak Manjakani, Ekstrak Pueraria lobata untuk penjagaan fungsi dalaman tubuh. Produk ini juga kaya dengan polifenol epal yang dapat merangsang sel induk dan mengekalkan kesihatan kulit, rambut dan sistem badan.

   
3. Siapakah yang sesuai mengambil Codi Belle?

Codi Belle sesuai untuk golongan:

  • Warga tua yang mengalami masalah penuaan kulit, kesakitan sendi dan lutut.
  • Dewasa yang mengalami kulit kering, kurang bermaya dan garisan kedut.
  • Remaja yang mempunyai kulit berjerawat, berminyak dan kesan parut.
   
4. Adalah produk ini ‘HALAL’?

Semua ingredien yang terkandung dalam Codi Belle termasuk bahan mentah Kolagen adalah disijilkan HALAL.

   
5. Cara penggunaan

Campurkan 1 sachet serbuk Codi Belle dalam 100ml air suam. Ambil 1-2 kali setiap hari. Baik diminum sebelum makan.