PRODUK
Produk codi merupakan makanan berkhasiat bersiri yang telah dipatenkan, ia dihasilkan dari cordycerps tertinggi iaitu cendawan berharga yang ditemui dari China pada 1500 tahun yang lalu. Ia dibangunkan dengan menggabungkan pergetahuan terdahulu dan bioteknologi terkini, supaya kami dapat menawarkan produk kesihatan yang terbaik.

 

 

CODI TEH TARIK

Minuman Teh Pracampur dengan Cordyceps

“Rasa dan aroma yang eksotik, baik untuk penghadaman anda!”

CODI TEH TARIK merupakan minuman yang tinggi antioksidan, kombinasi Cordyceps dan “Teh Darjeeling”. Teh Darjeeling terpilih sebagai produk pertama yang menerima ‘tag GI’ atau label petunjuk geografi di India pada tahun 2004-2005, kelulusan Jabatan Paten India (melalui ‘Akta Pendaftaran dan Perlindungan Petunjuk Geografi tahun 1999’). Teh ini adalah teh oolong yang paling premium di dunia dan beraroma eksortik. Selepas dibancuh ia akan menghasilkan aroma tersendiri seperti flora dan rasa ‘musky’ yang unik.

Amalkan Codi Teh Tarik sebagai minuman harian supaya dapat menyegarkan minda, membantu proses pencernaan dan secara jangka panjang, memberi pelbagai manfaat menyihatkan tubuh badan.

 

1. Apakah Codi Teh Tarik?

Codi Teh Tarik adalah minuman teh susu yang tinggi antioksidan dengan kombinasi unik daripada Cordyceps dan 'Teh Darjeeling'.

   
2. Apakah itu Teh Darjeeling?

Teh Darjeeling adalah teh oolong premium dengan mempunyai aroma tersendiri seharum bunga manis dan rasa 'musky' yang unik. Ia merupakan teh eksortik dihasilkan di Darjeeling, India sahaja.

   
3. Apakah manfaat mengambil Codi Teh Tarik?

Minuman lazat ini memberikan anda minda yang menyegarkan, di samping baik untuk penghadaman dan kesihatan jangka masa panjang!

   
4. Cara penggunaan

Bancuh sebungkus serbuk Codi Teh Tarik dengan 160 mL air panas.