PRODUK
Produk codi merupakan makanan berkhasiat bersiri yang telah dipatenkan, ia dihasilkan dari cordycerps tertinggi iaitu cendawan berharga yang ditemui dari China pada 1500 tahun yang lalu. Ia dibangunkan dengan menggabungkan pergetahuan terdahulu dan bioteknologi terkini, supaya kami dapat menawarkan produk kesihatan yang terbaik.

 

 

CODI VITAL PLUS

"Pilihan Anda untuk Kecergasan Seharian!"

CODI VITAL PLUS merupakan gabungan dua jenis herba unik iaitu Cordyceps dengan Cistanche Diserticola yang diformulasi untuk kecergasan minda dan batin. Cordyceps militaris yang terpaten (SIPO: ZL 02 1 33562.1) mengandungi bahan aktifcordycepin, asid cordycepik, asid glutamik, polisakarida, asid amino dan vitamin B12.

Cistanche deserticola pula dinamai sebagai “Rou Congrong” di China yang secara lumrahnya dijadikan pembekal vital yang semulajadi.

 

1. Apakah Codi Vital Plus?
 

Cordy Vital Plus merupakan produk dengan dua herba: Cordyceps sinensis dan Cistanche diserticola yang keduanya membantu untuk menguatkan stamina dan kekuatan minda. Cistanche terkenal sebagai sejenis herba pembekal vital semulajadi.

   
2.
Kenapa mengambil Codi Vital Plus?
 

Secara tradisi atau kajian moden juga menunjukkan bahawa Cordyceps dan Cistanche keduanya tumbuhan bertindak sebagai agen proaktif untuk stamina, sel otak, seksual dan vitalitas.

   
3. Siapakah yang sesuai mengambil Codi Vital Plus?
 

Codi Vital Plus sesuai digunakan oleh orang dengan gaya hidup sibuk, golongan yang ketidakseimbangan hormon. Kanak-kanak tidak disarankan untuk pengambilan kerana mereka masih dalam proses pertumbuhan hormon yang drastik.

   
4. Cara penggunaan
 

Ambil 1 kapsul sekali atau dua kali sehari.