PRODUK
Produk codi merupakan makanan berkhasiat bersiri yang telah dipatenkan, ia dihasilkan dari cordycerps tertinggi iaitu cendawan berharga yang ditemui dari China pada 1500 tahun yang lalu. Ia dibangunkan dengan menggabungkan pergetahuan terdahulu dan bioteknologi terkini, supaya kami dapat menawarkan produk kesihatan yang terbaik.

 

 

CODI KINZ

“Membina Semula Tubuh Anda dengan Codi Kinz!”

GAMAT adalah khazanah ubat tradisional dari Timur untuk kesihatan rawan dan pemulihan kulit. PROPOLIS terkenal di Negara barat sebagai antibiotik semula jadi dan membantu memperkuatkan sistem pernafasan. CORDYCEPS dikenali umum sebagai 'Herba Diraja' untuk keseimbangan tubuh dan melawan penuaan. Gabungan Gamat Emas, Propolis dan Cordyceps dalam CODI KINZ memang amat memberangsangkan dan memberi manfaat sinergi untuk membina semula sel tubuh!

 

1. Apakah itu Codi Kinz?
 

Codi Kinz adalah gabungan Gamat Emas, Propolis dan Cordyceps yang memang memberi manfaat sinergi untuk membina sel tubuh yang amat memberangsangkan! Ini merupakan formulasi pertama di pasaran Dunia terkini berasaskan Gamat - Propolis - Cordyceps yang mampu memberi kesan sinergi yang tinggi!

   
2. Apakah kebaikan Gamat Emas?
 

Gamat emas kaya dengan nutrien seperti glikosaminoglikan, kondroitin sulfat, glukosamin, asid amino, omega3 dan mineral yang baik untuk kesihatan sendi dan tulang, kulit serta pemulihan tubuh dalaman.

   
3. Apakah kebaikan Propolis?
 

Propolis terkenal dengan kehebatan kandungan ‘bioflavanoid’ sebagai antibiotik semulajadi.

   
4. Mengapa Codi Kinz begitu unik?
 

Codi Kinz diproses dengan Teknologi Penyahgaram Prestasi Tinggi, iaitu suatu proses bioteknologi berperingkat yang dapat mengurangkan bau tanpa menghilangkan khasiatnya, malah lebih mudah diserap oleh tubuh. Anda akan gemari rasa buah Markisa (passion fruit) yang harum dan enak!

   
5. Cara pengambilan
 

Ambil dua sudu besar (30ml) selepas makan, dua kali sehari. Goncang sebelum menggunakan. Simpan dalam peti sejuk selepas dibuka.