MENGENALI AHB
“Kami Prihatin, Kami Berkongsi, Kami Menyayangi”

 

 

Asia Herbal Biotech ditubuhkan pada bulan Jun 2010 dan merupakan salah satu syarikat Pemasaran Rangkaian terkemuka di Malaysia yang menawarkan pelbagai jenis produk-produk inovatif & bio-teknologi yang mampu bersaing di pasaran tempatan dan antarabangsa.

Syarikat mempunyai asas kewangan yang kukuh dengan modal berbayar RM 2 Juta - dengan kerjasama pemegang saham :-

Resintech Berhad
Sebuah syarikat awam yang disenaraikan di papan utama Bursa Saham Malaysia.

Multimedia Entertainment Sdn Bhd
Sebuah syarikat multimedia terkenal yang merupakan Pengedar Tunggal (Malaysia & Brunei) untuk semua filem TVB Hong Kong. Syarikat juga menumpukan produksi filem tempatan, pengembangan projek dan produksi bersama dengan syarikat produksi tempatan dan luar negara.

 

Asia Herbal Biotech yang dinamik & kuat yang mendorong kepada intipati kewujudan kita, untuk terus bekerja berganding bahu untuk mewujudkan lebih ramai usahawan berjaya dan penyayang, membantu mereka mencapai kejayaan yang besar serta melebarkan pencapaian mereka merentasi sempadan.

Kami percaya bahawa setiap halangan adalah peluang untuk mencipta keajaiban. Marilah menyertai kami dan biarlah kami bekerja bersama-sama untuk menyebarkan keajaiban gaya hidup yang lebih sihat dan lebih baik di seluruh dunia.