PRODUK
Produk codi merupakan makanan berkhasiat bersiri yang telah dipatenkan, ia dihasilkan dari cordycerps tertinggi iaitu cendawan berharga yang ditemui dari China pada 1500 tahun yang lalu. Ia dibangunkan dengan menggabungkan pergetahuan terdahulu dan bioteknologi terkini, supaya kami dapat menawarkan produk kesihatan yang terbaik.

 

 

CODI DAYLITE

"Herbal tonik kerabat diraja"

CODI DAYLITE adalah Cordyceps dalam bentuk kapsul sayuran. Cordyceps dikenali sebagai “lagenda harta karun Timur”. Di China, Cordyceps bererti “cacing musim sejuk, rumput musim panas” yang tergolong dalam keluarga kulat. Transformasi kitar hidup Cordyceps yang mengikut musim daripada cacing kepada cendawan, menjadikannya tercatat sebagai “makhluk ajaib” pada ulama Tibet. Sejak zaman purba, Cordyceps telah dijadikan herba tonik yang membantu menyihatkan buah pinggang, hati dan kekuatan batin. Oleh kerana hasil cordyceps yang terhad dengan musim dan kawasan pergunungan yang tingginya (2000 m ke atas), ianya berharga mahal dan hanya digunakan oleh kaum kerabat diraja. Oleh yang demikian, ia dikenali sebagai ‘Herba Diraja’.

 

1. Apakah itu Codi Daylite?
 

Codi Daylite adalah Cordyceps yang dalam bentuk vege-kapsul untuk kesenangan pengambilan. Ianya mengandungi asid nukleik, polisakarida dan nutrien yang mudah diserap dan dimanfaatkan oleh tubuh.

   
2. Siapakah sesuai mengambil Codi Daylite?
 

Codi Daylite boleh digunakan oleh orang dengan gaya hidup sibuk dan golongan berusia yang menginginkan stamina yang lebih kuat tanpa sebarang rangsangan negatif terhadap sistem saraf pusat.

   
3. Cara penggunaan
 

Ambil 1 kapsul sekali atau dua kali sehari.