PRODUK
Produk codi merupakan makanan berkhasiat bersiri yang telah dipatenkan, ia dihasilkan dari cordycerps tertinggi iaitu cendawan berharga yang ditemui dari China pada 1500 tahun yang lalu. Ia dibangunkan dengan menggabungkan pergetahuan terdahulu dan bioteknologi terkini, supaya kami dapat menawarkan produk kesihatan yang terbaik.

 

 

CODI BIOCEPS VIRA

"Semburan Perlindung Serbaguna 100% dari Bahan Semulajadi" 

Codi Bioceps VIRA adalah semburan perlindung serbaguna 100% dari bahan-bahan semulajadi untuk kebersihan peribadi harian kita. Dalam hanya satu langkah, ia boleh mencuci, menghilangkan bau, menyegarkan kulit dan juga badan kita.


 
1. Kenapa kita perlukan Codi Bioceps VIRA Ultra Shield Spray?
 
Ia mempunyai formulasi dan teknologi yang unik dan memberikan pembersihan yang berkesan tanpa perlu memberus, membilas atau mengelap selepas semburan. Ia adalah 100% produk semulajadi, tanpa alkohol, tidak beracun, tidak menyebabkan iritasi dan tidak menghakis serta selamat untuk kulit kita.
   
2. Apakah teknologi unik yang digunakan oleh Codi Bioceps VIRA?
 
Kami menggunakan Ultra Shield Technology (UST) dengan kaedah Pengekstrakan Cecair Super Kritikal untuk mengekstrak ramuan botanical tinggi khasiatnya tanpa meninggalkan kesan toksik. Ia menghasilkan ekstrak yang berkualiti tinggi, mudah meresap dan tidak beracun.
   
3.
Apakah bahan-bahan utama dalam produk Codi Bioceps VIRA?
 
Ekstrak Biji Habattus Sauda, Ekstrak Biji Kasturi, Ekstrak Usnea Barbata, Ekstrak Daun Lidah Buaya, Ekstrak Daun Pudina, Ekstrak Bunga Chamomilla Recutita, Ekstrak Daun Rosemary, Ekstrak Cordyceps Sinensis.
   
4. Bagaimana untuk menggunakan Codi Bioceps VIRA?
 
Sembur pada kulit untuk 2-3 kali sehari.