PRODUK
Produk codi merupakan makanan berkhasiat bersiri yang telah dipatenkan, ia dihasilkan dari cordycerps tertinggi iaitu cendawan berharga yang ditemui dari China pada 1500 tahun yang lalu. Ia dibangunkan dengan menggabungkan pergetahuan terdahulu dan bioteknologi terkini, supaya kami dapat menawarkan produk kesihatan yang terbaik.

 

 

CODI JUIZE

“Kaya antioksida daripada sumber tumbuhan yang unggul!”

CODI JUIZE merupakan kombinasi daripada 22 jenis buah-buahan yang tinggi kandungan antioksida dengan Cordyceps terkultur (No Paten SIPO: ZL 02 133562.1) daripada universiti di China. Ramuan yang hebat ini diproses dengan Air Terapi Hexagon yang terbukti membolehkan nutrisinya dapat cepat diserap dengan molekul yang lebih kecil.

Codi Juize adalah pilihan anda untuk menjadi sihat, muda dan bertenaga menghadapi cabaran kehidupan setiap hari!

 

1. Apakah Codi Juize?
 

Codi Juize mengandungi kandungan antioksidan yang tinggi daripada tumbuhan seperti acai berry, anggur, acerola, bilberry, laici, markisa, pisang, aprikot, prune, kiwi, goji berry, manggis, blueberry, cranberry, hawthorn berry, rosela, tomato, biji anggur delima, kulit kayu pinus, teh hijau. Produk ini juga diperkaya dengan ingredien identiti AHB: Cordyceps terpaten dan diformulakan sebagai jus buah makanan berfungsi.

 
2.
Bolehkah golongan diabetes mengambil produk Codi Juize?
 

Kami menyarankan pesakit seharusnya berunding dengan doktor sebelum mengambil produk Codi. Keadaan setiap pesakit kencing manis adalah tidak sama, sesetengah yang bergantung kepada insulin, sesetengah tidak, maka kesan penggunaan produk dan tindak balas fizikal juga tidak sama. Setiap hidangan 30 ml Codi Juize mengandungi lebih kurang 2.6 gram gula fruktosa daripada buah-buahan semula jadi tanpa sebarang gula tambahan.

 
3.
Mengapakah Codi Juize mengandungi bahan pengawet?
 

Pengawet adalah ditambah dalam jumlah yang sesuai dan mendapat kelulusan daripada Kementrian Kesihatan untuk membantu mengekalkan kesegaran produk. Sodium benzoat dan potasium sorbat adalah garam yang boleh mencegah pertumbuhan mikroorganisme seperti ragi, bakteria, dan kulat.

 
4. Cara penggunaan
 

Minum 30 ml sekali atau dua kali sehari. Simpan dalam peti sejuk selepas dibuka. Anda digalakkan mengambilnya secara teratur untuk mendapatkan hasil yang konsisten. Kesan positif ringan mungkin kelihatan dalam masa seminggu, sedangkan kesan positif yang nyata dapat dirasai dalam tempoh 3 hingga 6 minggu.